Event List

Print
Press Enter to show all options, press Tab go to next option

2021 Surf Championships: Amateurs Only

2021 Surf Championships Amateurs Only
2021 Surf Championships Amateurs Only

 

 


The City of Newport Beach Recreation & Senior Services Department and Salty Crew presents 2021 Surf Championships exclusively for amateur riders.

REGISTER TODAY

Location 

54th or 56th Street, Newport Beach
Location of the event will depend on the best conditions

Dates

September 18 & 19
Saturday and Sunday
Semifinals and Finals held on day two.

Amateur Divisions 

> Elementary (11 and under)
> Middle School (12–14 yrs.)
> High School (15–18 yrs.)
> Open Men's (19 yrs. +)
> Masters (30 yrs. +)
> Legends (40 yrs. +)
> Hall of Fame (50 yrs. +)
> Open Girls (All Ages)

Registration 

Online or In-Person
> $30/Entry (Deadline September 15)
> $40/Entry (Day of Event) If spaces are available

SIGN UP TODAY

 

EVENT SCHEDULE (subject to change)

SAT, Sept 18

Division

Round

Heats

Time

8:00am - 9:00am Open Men's Round 1 Heats 1-4 4 man 15 MIN
9:00am - 10:00am High School Round 1 Heats 1-4 6 Man 15 MIN
10:00am - 11:00am Middle School Round 1 Heats 1-4 6 Man 15 MIN
11:00am - 12:00pm Elementary Round 1 Heats 1-4 4 Man 15 MIN
12:00pm - 12:30pm Hall of Fame Round 1 Heats 1-2 6 Man 15 MIN
12:30pm - 1:00pm Legends Round 1 Heats 1-2 6 Man 15 MIN
1:00pm - 1:30pm Masters Round 1 Heats 1-2 4 Man 15 MIN
1:30pm - 2:00pm Open Girls Round 1 Heats 1-2 6 Man 15 MIN
2:00pm - 2:30pm High School Round 2 Heats 1-2 4 Man 15 MIN
2:30pm - 3:00pm Middle School Round 2 Heats 1-2 4 Man 15 MIN

SUN, Sept 19

Division

Round

Heats

Time

8:00am - 8:15am Legends Repercharge Heats 1 4 Man 15 Min
8:15am - 8:30am Hall of Fame Repercharge Heats 1 4 Man 15 MIN
8:30am - 8:45am Open Girls Repercharge Heats 1 4 Man 15 MIN
8:45am - 9:15am Elementary Semi-Finals Heats 1-2 4 Man 15 MIN
9:15am - 9:45am Middle School Semi-Finals Heats 1-2 4 Man 15 MIN
9:45am - 10:25am High School Semi-Finals Heats 1-2 4 Man 20 MIN
10:25am - 10:00am Open Men's Semi-Finals Heats 1-2 4 Man 20 MIN
11:00am - 11:20am Masters Final Heats 1 4 Man 20 MIN
11:20am - 11:40am Legends Final Heats 1 4 Man 20 MIN
11:40am - 12:00pm Hall of Fame Final Heats 1 4 Man 20 MIN
12:00pm - 12:20pm Elementary Final Heats 1 4 Man 20 MIN
12:20pm - 12:40pm Middle school Final Heats 1 4 Man 20 MIN
12:40pm - 1:00pm High School Final Heats 1 4 Man 20 MIN
1:00pm - 1:20pm Open Girls Final Heats 1 4 Man 20 MIN
1:20pm - 1:40pm Open Men's Final Heats 1 4 Man 20 MIN

2:00pm

Awards Presentation

 



Return to full list >>