Salty Crew City of NB Surfing Championships

EVENT SCHEDULE (subject to change)

SAT, Sept 23	Division	Round	Heats		Time
8:00am - 9:00am	Open Men's	Round 1	Heats 1-4	6 man	15 MIN
9:00am - 11:00am	High School	Round 1	Heats 1-8	4 Man	15 MIN
11:00am - 12:00pm	Middle School	Round 1	Heats 1-4	6 Man	15 MIN
12:00pm - 12:30pm	Elementary	Round 1	Heats 1-2	4 Man	15 MIN
12:30pm - 1:00pm	Open Girls	Round 1	Heats 1-2	6 Man	15 MIN
1:00pm - 1:30pm	Hall of Fame	Round 1	Heats 1-2	6 Man	15 MIN
1:30pm - 2:00pm	Legends	Round 1	Heats 1-2	6 Man	15 MIN
2:00pm - 2:30pm	Masters	Round 1	Heats 1-2	4 Man	15 MIN
2:30pm - 3:30pm	High School	Round 2	Heats 1-4	4 Man	15 MIN
Note: 15-30 sec break in-between each heat					
SUN, Sept 24	Division	Round	Heats		Time
8:00am - 8:30am	Open Men's	Round 2	Heats 1-2	4 Man	15 Min
8:30am - 9:00am	Middle School	Round 2	Heats 1-2	4 Man	15 MIN
9:00am - 9:30am	High School	Semi-Finals	Heats 1-2	4 Man	15 MIN
9:30am - 10:00am	Middle School	Semi-Finals	Heats 1-2	4 Man	15 MIN
10:00am - 10:15am	Legends	Repercharge	Heats 1	4 Man	15 MIN
10:15am - 10:30am	Hall of Fame	Repercharge	Heats 1	4 Man	15 MIN
10:30am - 10:45am	Open Girls	Repercharge	Heats 1	4 Man	15 MIN
10:45am - 11:15am	Open Men's	Semi-Finals	Heats 1-2	4 Man	15 MIN
11:20am - 11:40am	Masters	Final	Heats 1	4 Man	20 MIN
11:40am - 12:00pm	Legends	Final	Heats 1	4 Man	20 MIN
12:00pm - 12:20pm	Hall of Fame	Final	Heats 1	4 Man	20 MIN
12:20pm - 12:40pm	Elementary	Final	Heats 1	4 Man	20 MIN
12:40pm - 1:00pm	Middle school	Final	Heats 1	4 Man	20 MIN
1:00pm - 1:20pm	High School	Final	Heats 1	4 Man	20 MIN
1:20pm - 1:40pm	Open Girls	Final	Heats 1	4 Man	20 MIN
1:40pm - 2:00pm	Open Men's	Final	Heats 1	4 Man	20 MIN
Note: 15-30 sec break in-between each heat					
2:15pm Awards Presentation					