Events

Print
Share & Bookmark, Press Enter to show all options, press Tab go to next option

2022 Surf Championships: Amateurs Only

Presented by City of Newport Beach & Salty Crew

2021 Surf Championships Amateurs Only

 


Salty Crew

 

 

The City of Newport Beach Recreation & Senior Services Department and Salty Crew presents 2022 Surf Championships exclusively for amateur riders.

REGISTER TODAY

Location 

54th or 56th Street, Newport Beach
Location of the event will depend on the best conditions

Dates

September 24 & 25
Saturday and Sunday
Semifinals and Finals held on day two.

Amateur Divisions 

>Elementary (11 and Under)

>Middle School (12-14yrs)

>High School (15-18yrs)

>Open Men's (19yrs+)

>Masters (30yrs+)

>Legends (40yrs+)

>Hall of Fame (50yrs+)

>Open Girls (All Ages)

Registration Open!

Online or In-Person
> $33/Entry (Deadline September 21)
> $40/Entry (Day of Event) If spaces are available

EVENT SCHEDULE (Subject To Change)

SAT, Sept 24

Division

Round

Heats

Time

8:00am - 9:00am Open Men's Round 1 Heats 1-4 6 Man 15 MIN
9:00am - 10:00am High School Round 1 Heats 1-4 6 Man 15 MIN
10:00am - 11:00am Middle School Round 1 Heats 1-4 6 Man 15 MIN
11:00am - 11:30am Legends Round 1 Heats 1-2 6 Man 15 MIN
11:30am - 12:00pm Masters Round 1 Heats 1-2 6 Man 15 MIN
12:00pm - 1:00pm Hall of Fame Round 1 Heats 1-4 6 Man 15 MIN
1:00pm - 1:30pm Elementary Round 1 Heats 1-2 6 Man 15 MIN
1:30pm - 2:00pm Open Girl's Round 1 Heats 1-2 6 Man 15 MIN
2:00pm - 2:30pm Middle School Round 1 Heats 1-2 4 Man 15 MIN
2:30pm - 3:00pm High School Round 2 Heats 1-2 4 Man 15 MIN
3:00pm - 3:30pm Open Men's Round 2 Heats 1-2 4 Man 15 MIN

SUN, Sept 25

Division

Round

Heats

Time

8:00am - 8:30am Hall of Fame Round 2 Heats 1-2 4 Man 15 Min
8:30am - 8:45am Masters Repercharge Heats 1 4 Man 15 MIN
8:45am - 9:00am Legends Repercharge Heats 1 4 Man 15 MIN
9:00am - 9:15am Open Girl's Repercharge Heats 1 4 Man 15 MIN
9:15am - 9:30am Elementary Repercharge Heats 1 4 Man 15 MIN
9:30am - 10:00am Hall of Fame Semi-Finals Heats 1-2 4 Man 15 MIN
10:00am - 10:30am Middle School Semi-Finals Heats 1-2 4 Man 15 MIN
10:30am - 11:00am High School Semi-Finals Heats 1-2 4 Man 15 MIN
11:00am - 11:30am Open Men's Semi-Finals Heats 1-2 4 Man 15 MIN
11:30am - 11:50am Masters Final Heats 1 4 Man 20 MIN
11:50am - 12:10pm Legends Final Heats 1 4 Man 20 MIN
12:10pm - 12:30pm Hall of Fame Final Heats 1 4 Man 20 MIN
12:30pm - 12:50pm Elementary Final Heats 1 4 Man 20 MIN
12:50pm - 1:10pm Middle school Final Heats 1 4 Man 20 MIN
1:10pm - 1:30pm High School Final Heats 1 4 Man 20 MIN
1:30pm - 1:50pm Open Girl's Final Heats 1 4 Man 20 MIN
1:50pm - 2:10pm Open Men's Final Heats 1 4 Man 20 MIN

2:00pm

Awards Presentation

*Heat times will be determined day of the event.

EVENT SCHEDULE FLYER

 

 


Return to full list >>